Maatwerk portal HTR Rubber & Foam

Gepubliceerd op 19-02-2024 door Jeroen in Projecten

HTR Rubber & Foam produceert een breed assortiment aan producten van rubber en foam. Deze producten worden op aanvraag van klanten ontwikkeld door de R&D afdeling om vervolgens in de eigen fabriek te worden geproduceerd. Het ERP dat zij gebruiken is Microsoft Dynamics, maar daarin ontbreken een aantal gebruiksvriendelijke modules voor het stroomlijnen van verschillende processen.

Lees verder

Welk Odoo abonnement is het meest geschikt voor mij?

Gepubliceerd op 16-02-2024 door Jeroen in Odoo

De prijzen van Odoo zijn heel transparant. Voor een vast bedrag per maand mag je alle apps gebruiken, er zijn geen extra kosten. Daarom zijn er ook maar drie abonnementen waar je uit kan kiezen. Maar wat zijn de verschillen, en welke past het beste bij jou?

Lees verder

Maatwerk portal Barbas Bellfires

Gepubliceerd op 05-02-2024 door Jeroen in Projecten

Barbas Bellfires is een innovatieve fabrikant van gas- en houthaarden. Zij maken gebruik van Isah als hun ERP systeem. Er zijn alleen een aantal specifieke handelingen binnen het ERP systeem die niet makkelijk werken, zoals het plannen van productieorders en servicebezoeken aan klanten. Om deze taken te vereenvoudigen ontwikkelde ik diverse maatwerktools.

Lees verder

Voor welk Odoo platform moet je kiezen?

Gepubliceerd op 02-02-2024 door Jeroen in Odoo

Kies je voor Odoo, dan kun je kiezen tussen Odoo Online, Odoo.sh of On-premise. Maar wat zijn de verschillen tussen deze platforms, en wat zijn de voor- en nadelen? Ik leg het je uit.

Lees verder

Wat is Odoo nou precies?

Gepubliceerd op 01-02-2024 door Jeroen in Odoo

Odoo is in Nederland een relatief nieuwe en nog onbekende speler in de markt. Maar wat is het nou precies? Is het een ERP systeem, of toch meer een CRM pakket? In deze post leg ik je het precies uit.

Lees verder

Gratis tips en adviezen over digitaliseren ontvangen? Schrijf je in en ontvang maandelijks mijn nieuwsbrief.