Digitaliseren

Digitalisering vormt de basis van moderne bedrijven en organisaties. In een wereld die continu veranderd, is het omarmen van digitalisering niet langer een optie maar een noodzaak. Studio Tomas begrijpt als geen ander de cruciale rol die digitale transformatie speelt in het succes van ondernemingen.

Waarom digitaliseren?

In de wereld van vandaag is digitalisering de game-changer voor bedrijven. Het gaat niet alleen om overleven, maar om gedijen. Waarom? Omdat het alles makkelijker maakt. Het snijdt in kosten, maakt processen soepeler en zorgt voor wereldwijde connectiviteit.

Denk aan geautomatiseerde processen die je tijd besparen en fouten minimaliseren. En het coolste? Je kan je klanten een ervaring op maat bieden, waardoor ze loyaal worden. Dat is het geheim in een overvolle markt: opvallen door personalisatie. Digitalisering is niet meer de toekomst, het is nu. Het is de turbo voor groei en de weg naar de top. Als jouw bedrijf daar wil zijn, is digitaliseren niet alleen handig, het is een must.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Soms voldoet een standaard softwarepakket niet 100% aan de wensen van jouw organisatie, of is de use case zo specifiek dat het noodzakelijk is om voor een maatwerk oplossing te kiezen. Ook dan kun je bij Studio Tomas terecht. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software is geen uitdaging te groot!

Lees verder

Maatwerk oplossingen
Odoo implementatie

Odoo implementatie

Odoo is dé alles-in-een bedrijfssoftware waarmee je stap voor stap alle processen binnen jouw organisatie kan digitaliseren. Odoo bevat modules voor alle doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan CRM, boekhouding, facturatie, projectmanagement, website en e-commerce, productie, en ga zo maar door. Lees snel verder om de mogelijkheden te ontdekken!

Lees verder

Odoo implementatie
Freelance diensten

Freelance diensten

Heb je binnen jouw bedrijf een eigen IT-afdeling, maar kom je net een bepaalde expertise te kort? Of heb je tijdelijk een extra paar handen nodig binnen jouw developmentteam? Je kan mij ook voor verschillende typen opdrachten inhuren als freelancer. Neem direct contact met mij op, ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.

Lees verder

Freelance diensten
Clouddiensten

Clouddiensten

Naast bedrijfssoftware en eventuele maatwerk oplossingen zijn er tal van andere clouddiensten die je helpen om je processen te stroomlijnen en digitaliseren. Denk aan online werkplekken, e-mail en samenwerk-tools en cloudopslag.

Clouddiensten

De voordelen van het digitaliseren van jouw bedrijf

  • Alle belangrijke informatie overzichtelijk op één plek
  • Iedereen heeft toegang tot de informatie die relevant is
  • Creëert inzicht in de stand van jouw bedrijf
  • Efficiënter werken, korter zoeken naar de juiste gegevens
  • Jouw klanten worden beter en sneller geholpen
  • Blijere medewerkers, ze kunnen zich focussen op hun werk
  • Kortere doorlooptijd van gepland werk, plannen wordt kinderspel