Huur mij ook in als freelance webdeveloper

Heb je binnen jouw bedrijf een eigen IT-afdeling, maar kom je net een bepaalde expertise te kort? Of heb je tijdelijk een extra paar handen nodig binnen jouw developmentteam? Je kan mij ook voor verschillende typen opdrachten inhuren als freelancer. Neem direct contact met mij op, ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.

Zelfstandig en professioneel

Na een briefing van een project kan ik zelfstandig aan de slag. Ik zorg ervoor dat al mijn werk bij een versiebeheertool naar keuze wordt ondergebracht, en dat alles wat ik maak netjes gedocumenteerd wordt.

Onderdeel van jouw team

Heb je een development-team, maar kom je net even wat mankracht te kort? Ik werk moeiteloos samen met jouw product owner, developers en marketeers. Ook in internationale teams waarbij Engels de voertaal is.

Hybride werkwijze

De combinatie van werken op kantoor wanneer er overleg nodig is en op afstand om geconcentreerd meters te maken werkt voor mij het beste. Ik heb een professionele werkplek voor de tijden dat ik remote werk.

Waarom kiezen voor een freelancer?

Als je tijdelijk iemand nodig hebt, of specifiek iemand zoekt voor een bepaald project, is een freelancer een goede oplossing. Ik kan starten wanneer je me nodig hebt, en als de klus geklaard is neem je ook weer makkelijk afscheid. Ook ben ik als freelancer gewend om snel en zelfstandig aan de slag te kunnen, om zo meteen van toegevoegde waarde te zijn binnen jouw team.

Dit is mijn werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking is het belangrijk dat ik als persoon bij jouw bedrijf en team pas. Dat is dus de eerste stap. Als dat zo is duiken we de techniek in. Ik vertel je dan graag wat ik kan en wat mijn ervaring is. En als dat ook matcht komen we tot een overeenkomst voor de opdracht, uiteraard in goed overleg over de voorwaarden.

Je kan mijn hulp inschakelen voor onder andere onderstaande technieken en platforms 👇🏻

Symfony

Applicatie ontwikkeling op basis van Symfony, waarmee ik al sinds versie 1 ervaring heb.

WordPress

Het bouwen van maatwerk WordPress websites. Ik tover jouw design om tot een werkende site.

API's

Ik koppel elk systeem aan elkaar met behulp van API's, ook als de API nog ontwikkeld moet worden.

Webservices

Ook voor SOAP webservices, het oudere broertje van API's, kun je mijn hulp inschakelen.

Odoo

Hulp nodig bij de implementatie van Odoo? Neem ook dan vrijblijvend contact met mij op.

Linux

Ik heb ook een voorliefde voor Linux, en heb ik ruime ervaring met het beheer van servers.

De voordelen van een freelancer

  • Direct zelfstandig inzetbaar
  • Alleen kosten als er werk geleverd wordt
  • Geen kosten bij ziekte of voor secundaire voorwaarden
  • Flexibel inzetbaar
  • Een schat aan ervaring binnen verschillende bedrijven en branches

Wie ik ben

Mijn naam is Jeroen Tomas. In 2014 ben ik vanuit een dienstverband bij een internet- en marketingbureau voor mezelf begonnen.

Ik heb de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan bij bedrijven in verschillende branches. Bij de een heb ik volledig zelfstandig een maatwerk applicatie geleverd, bij een ander ben ik weer ingehuurd als developer binnen een team.

Door deze afwisseling is mijn ervaring heel divers, en heb ik ook veel kijk gekregen op de bedrijfsprocessen binnen allerlei type organisaties. Ik doorzie processen snel, en breng ze terug naar hun eenvoud.

Jeroen Tomas