Maatwerk oplossingen

Kun je maar geen software vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen? Zijn jouw bedrijfsprocessen zo specifiek dat elke standaard oplossing te kort schiet? Of wil je juist automatisch data uitwisselen tussen verschillende systemen die al draaien? Ik help je met een oplossing op maat!

Alleen wat je nodig hebt

Bij het ontwerpen van maatwerk software heb je de vrijheid om alles specifiek aan te laten sluiten op jouw bedrijfsprocessen, en om alleen te bouwen wat je ook echt nodig hebt, dus zonder toeters en bellen.

Eenmalige investering

Naast de minimale kosten voor het hosten van een maatwerk applicatie is de rest een eenmalige investering. Ongeacht het aantal gebruikers de software gaat gebruiken, of de hoeveelheid functionaliteit.

Korte doorlooptijden

Door gebruik te maken van bewezen technieken en industrie standaard frameworks kunnen maatwerk oplossingen snel geleverd worden, omdat alle basisfunctionaliteit al aanwezig is.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Soms biedt een standaard oplossing niet de functionaliteit die je nodig hebt voor het digitaliseren van jouw proces. Dit kan zijn omdat het een heel specifiek proces is, of omdat de complexiteit hoger is dan bij standaard processen. Een andere afweging kan zijn dat je bijvoorbeeld alle data in eigen beheer wil hebben, en niet afhankelijk wil zijn van een softwareleverancier als je hele specifieke wensen hebt.

Kosten voor een maatwerk oplossing

Over het algemeen wordt er vanuit gegaan dat maatwerk software erg duur is. Maar tegenwoordig hoeft een programmeur niet elke regel code meer zelf te tikken. Ik maak gebruik van verschillende frameworks, raamwerken, die heel veel basisfunctionaliteit bevatten die ik vervolgens niet meer zelf hoef te bedenken en maken. Hierdoor bespaar ik veel tijd en jij dus kosten.

Tijdens een vrijblijvende intake inventariseer ik jouw wensen en kan ik binnen een werkdag een passende offerte uitbrengen.

Dashboards & BI

Krijg inzicht in statistieken en KPI's, op maat voor jouw organisatie.

Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware specifiek ontworpen en gebouwd voor jouw bedrijf.

Calculatietools

Migreer complexe calculaties van Excel naar de cloud.

Websites

Complexe websites gekoppeld aan, en volledig geïntegreerd in jouw bedrijf.

API koppelingen

Koppel alle systemen aan elkaar voor optimale integriteit van jouw data.

Machine-integratie

Koppel de data uit jouw machinepark voor optimale integratie.

De voordelen van maatwerk

  • Alle functionaliteit specifiek op jouw situatie afgestemd
  • Je bent eigenaar van de software en de data
  • De software kan op een private cloud draaien
  • Niet afhankelijk van één leverancier
  • Gebouwd op solide en bewezen frameworks