Over mij

Mijn naam is Jeroen Tomas. Ik help jouw bedrijf met het inzichtelijk maken en het digitaliseren van processen. Het resultaat; veel tijdsbesparing, efficiënter werken en geen wildgroei meer aan Excel-sheets en sticky notes. Hoe ik dat doe? Ik ontwikkel betaalbare maatwerk softwareoplossingen die naadloos integreren in de bestaande IT-omgeving van jouw organisatie.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Dit zijn bedrijven in het MKB, klein en groot, die één ding gemeen hebben. Ze besparen inmiddels veel tijd, werken een stuk efficiënter dan voorheen, en hebben altijd inzicht in de meest actuele stand van zaken binnen hun bedrijf.

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende bedrijven in de maakindustrie, handel en retail geholpen met het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Elke keer weer geeft het mij enorme voldoening als ik zie dat taken waar voorheen uren aan gespendeerd werd nu met behulp van slimme maatwerk software binnen een paar minuten afgehandeld kunnen worden.

Jeroen Tomas

Ben je benieuwd naar wat digitaliseren voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf slimmer en efficiënter kunnen laten werken.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis adviesgesprek op mijn kantoor of op jouw locatie.

Tot ziens!

Jeroen Tomas

[email protected]
040 2985369