Odoo partnership

Vanaf 2024 ga ik van start als officieel Odoo partner. Dat betekent dat ik Odoo kan implementeren in jouw bedrijf, en je kan ondersteuning in het dagelijkse beheer van jouw Odoo-omgeving. Dus ben je je aan het oriënteren op Odoo, of ben je net begonnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan snel verder.

Gepubliceerd op 05-01-2024 door Jeroen in Odoo

Advies

Welke processen wil je gaan digitaliseren? En welke Odoo apps kun je daar het beste bij gebruiken? En kunnen deze processen binnen jouw bedrijf anders vormgegeven worden zodat ze efficiënter werken en beter in Odoo gedigitaliseerd kunnen worden? Allemaal belangrijke vragen die we samen gaan beantwoorden voordat we beginnen aan het implementeren van Odoo. 

Implementatie

Zodra we een gedegen plan hebben gemaakt, begint de implementatiefase van Odoo. Het mooi van Odoo is de modulaire opbouw in de vorm van apps. Voor elk denkbaar proces heeft een Odoo een app beschikbaar. Het voordeel daarvan is, is dat je niet in een keer alles hoeft te implementeren en in gebruik moet nemen. Je kan het stap voor stap doen. Begin bijvoorbeeld met het opzetten van je boekhouding in Odoo, en zodra dat draait ga je verder met het implementeren van het CRM of misschien de apps voor het productieproces.

Beheer

Na de implementatie en de ingebruikname van Odoo komen er ongetwijfeld vragen, of kom je dingen tegen die in de praktijk toch anders beter zouden werken. Of je hebt een grote batch met gegevens die geïmporteerd moet worden, er moet onderhoud gepleegd worden aan een app, of je wilt graag een paar extra eigen velden toevoegen aan een app. Allemaal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een partner die dit soort taken in beheer heeft en voor je kan uitvoeren.

Odoo Partner

Sinds 2024 ben ik Odoo partner. Dat betekent dat ik naast mijn eigen kennis en ervaring ook beschikking heb over alle expertise binnen het bedrijf Odoo, en ik daar op terug kan vallen mocht het nodig zijn. Odoo gelooft in een sterk partnernetwerk, dus naast dat ik als Odoo partner jouw leverancier ben, heb je ook altijd toegang tot de ondersteuning vanuit Odoo zelf.

Meer weten over Odoo? Lees dan snel verder op deze pagina.

Gratis tips en adviezen over digitaliseren ontvangen? Schrijf je in en ontvang maandelijks mijn nieuwsbrief.